Vad är Rusta och Matcha 2?

Rusta och matcha är ett stöd för dig som har varit inskriven på Arbetsförmedlingen under en längre tid. I rusta och matcha får du välja en leverantör som du tror är mest lämpad för att snabbt stödja dig till jobb eller utbildning. När du har valt en leverantör får du en egen handledare som hjälper dig under din resa mot sysselsättning. (Arbetsförmedlingen.se)

Rusta: Vår ”Rusta”-delen fokuserar på att förbereda dig för arbetsmarknaden. Detta inkluderar:

 • Personlig karriärrådgivning
 • Utveckling av professionella ansökningshandlingar
 • Intervjuträning och yrkesspecifik coaching

Matcha: I ”Matcha”-fasen ansluter vi dig med arbetsgivare och utbildningsmöjligheter.

 • Nätverksbyggande med potentiella arbetsgivare
 • Direktkontakt med företag och organisationer
 • Anpassade jobbrekommendationer baserade på din profil och kompetens
logo

Du kan välja oss genom följande KA nummer:

Göteborg Nord KA-nummer: 10074262

 • Utformning av professionella ansökningshandlingar

 • Rekryteringsträffar

 • Jobbmässor

 • Nätverksbyggande och kontaktmöjligheter

 • Intervjuträning och förberedelse

 • Personlig karriärrådgivning

 • Yrkesinriktade workshops och seminarier
 • Stöd i karriärutveckling och omställning
 • Löpande uppföljning och feedback under jobbsökprocessen

Passion – Hängivenhet – Professionalism

Vad säger arbetssökande om oss

Mitt möte med Kolego förvandlade hela min jobbsökningsprocess. De hjälpte mig inte bara att förbättra mitt CV så det stack ut, utan deras digitala verktyg gjorde att jag kunde nå ut till fler arbetsgivare online. Dessutom öppnade deras kontaktnätverk dörrar som jag inte ens visste fanns. Tack vare Kolego landade jag en fantastisk position inom marknadsföring hos ett framstående företag.

Meriem Abdu

Att söka jobb kan vara överväldigande, men Kolego gjorde processen mycket enklare och effektivare. Deras expertis i att optimera mitt CV var avgörande, och deras strategier för digital jobbsökning hjälpte mig att effektivt rikta in mig på relevanta positioner. Jag är otroligt tacksam för Kolegos stöd och de möjligheter de öppnade för mig.

Benjamin Johansson